Πρακτορείο Γενικού Τουρισμού στην Ρόδο
Captain's Tours Travel Agency | Σχετικά με την Εταιρία μας

Η εταιρία μας Captain's Tours

Γλώσσα: Ελληνικά Ιταλικά Γερμανικά Αγγλικά Γαλλικά Ρωσσικά Ολλανδικά Πολωνικά Τσέχικα
Μετά από 30 επιτυχημένα χρόνια στον τομέα των ημερήσιων εκδρομών στο νησί της Ρόδου, προχωρήσαμε στην ίδρυση τουριστικών γραφείων. Τα γραφεία μας ιδρύθηκαν το 2004, με στόχο την παροχή ανώτερων υπηρεσιών στους πελάτες μας, με συνέπεια, ποιότητα, σεβασμό και εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές. Τα τουριστικά γραφεία Captain's Tours βρίσκονται σε διάφορες τουριστικές περιοχές του νησιού. Στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, στο Φαληράκι και στην Ιαλυσό. Με ένα μεγάλο δίκτυο τοπικών συνεργατών. Ο στόλος μας αποτελείται από ιδιόκτητα πλοία ημερήσιων κρουαζιέρων, τουριστικά λεωφορεία και διώροφο ανοικτό λεωφορείο (open bus) για περιηγήσεις στην πόλη της Ρόδου με ασφάλεια. Τα ταξιδιωτικά μας γραφεία, τα λεωφορεία (πούλμαν) και τα ημερόπλοια κρουαζιέρων είναι όλα στελεχομένα από έμπειρο προσωπικό που μας επιτρέπει να διοργανώνουμε οργανωμένες περιηγήσεις με πούλμαν γύρω από το νησί των ιπποτών και ημερήσιες κρουαζιέρες στις ανατολικές ακτές του νησιού.
Captain's Tours Ρόδος Travel Agency Ελλάδα
Captain's Tours Ρόδος Travel Agency Ελλάδα
Captain's Tours Ρόδος Travel Agency Ελλάδα
Captain's Tours Ρόδος Travel Agency Ελλάδα
Captain's Tours Ρόδος Travel Agency Ελλάδα
Δείτε όλες τις Εκδρομές με πούλμαν στο νησί της Ρόδου & Κρουαζιέρες στις παραλίες της Ρόδου και τα γύρω νησιά. Εντοπίστε τα γραφεία μας στον Χάρτη της Ρόδου και Επικοινωνήστε μαζί μας !
Μην χάσετε τον Γύρο της πόλης της Ρόδου με το Ανοιχτό Λεωφορείο του Captain's Tours, η καλύτερη εκδρομή στην πόλη ! Δείτε την Φωτογραφική μας Συλλογή.