Εκδρομές & Περηγιήσεις στην Ρόδο

Captain's Tours Εκδρομές

Γλώσσα: Ελληνικά Ιταλικά Γερμανικά Αγγλικά Γαλλικά Ρωσσικά Ολλανδικά Πολωνικά Τσέχικα
Ο Γύρος του Νησιού | Εκδρομή Ρόδος ο Γύρος του Νησιού
Ξενάγηση στο νησί της Ρόδου - Εκδρομή Η συγκεκριμένη εκδρομή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να γνωρίσετε τα πιο σημαντικά τουριστικά αξιοθέατα της Ρόδου, με τη βοήθεια των έμπειρων ξεναγών μας, οι οποίοι θα σας δώσων μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για την ιστορία και τον πολιτισμό του νησιού μας. Μια πρώτη στάση θα πραγματοποιηθεί στην Κοιλάδα των Πεταλούδων: αυτή η παγκοσμίου φήμης περιοχή εξαιρετικής ομορφιάς περιλαμβάνει την κοιλάδα όπου φύονται πλατάνια και άγρια πεύκα, η οποία διασχίζεται από ρυάκια, γεμάτη από πεταλούδες που συχνά ξεκουράζονται κατά χιλιάδες κατά μήκος των μονοπατιών με τα δέντρα μέσα στο πράσινο. Το επομένο δρομολόγιο φέρνει τους επισκέπτες μας στο χωριό Έμπωνας, διάσημο για τους αμπελώνες και τα κορυφαία οινοποιεία του, στα οποία παράγωνται μερικά από τα καλύτερα κρασιά του νησιού - δικά σας για να δοκιμάσετε και να τα απολαύσετε ! (το μεσημεριανό γεύμα είναι προαιρετικό, η τιμή του δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή εκδρομής). Στη συνέχεια επισκεπτόμαστε το χωριό Σιάνα για λίγο ιστορία και κατόπιν επισκεπτόμαστε τα ερείπια του φρουρίου του Μονόλιθου για την λήψη φωτογραφιών. Αμέσως μετά, το ταξίδι θα μας φέρει στο νοτιότερο άκρο του νησιού, γνωστό ως ακρωτήριο Πρασονήσι. Περισσότερο από ένα νησάκι, το ακρωτήριο αυτό συνδέεται μόνο με τη Ρόδο μέσα από μια στενή λωρίδα αμμώδους γης, σχηματίζοντας δύο εξωτικές παραλίες από τις δύο πλευρές. Στο ταξίδι της επιστροφής, η Λίνδος περιμένει να σας γοητεύσει με την πραγματικά εντυπωσιακή Ακρόπολη της και την εκπληκτική πανοραμική θέα από ψηλά. Σας υποσχόμαστε μια πραγματικά υπέροχη εκδρομή που θα θυμάστε για καιρό ! Όλα τα πούμαν και τα λεωφορεία μας είναι πλήρως κλιματιζόμενα.

Captains Tours Εκδρομή Αναχώρηση Επιστροφή Τιμή Πληροφορίες Ρόδος ο Γύρος του Νησιού info

It costs 37 Euros per person. Guided tour in English, German and Russian. Every Tuesday and Friday.

Κλείσιμο [ x ]

Λίνδος Ακρόπολη με πούλμαν | Εκδρομή Λίνδος - Ακρόπολη με πούλμαν (μισή μέρα)
Λίνδος Ακρόπολη με πούλμαν | Εκδρομή Η Λίνδος ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Ρόδου, βρίσκεται σε απόσταση μόλις 55χλμ από την πρωτεύουσα του νησιού. Στη Λίνδο, θα έχετε την ευκαιρία να περιηγηθείτε στα στενά, γραφικά δρομάκια της πόλης, ανακαλύπτοντας το πλήθος των μικρών άψογα ασβεστωμένων παραδοσιακών σπιτιών που είναι χαραγμένα στα βράχια του λόφου που κυριαρχείται από την επιβλητική Ακρόπολη. Ενώ βρίσκεστε στον οικισμό, απολαύστε τα ψώνια σας στα διάφορα καταστήματα, δοκιμάστε ένα αναψυκτικό σε κάποιο καφέ ή ακόμα και το μεσημεριανό γεύμα σας σε μια παραδοσιακή ταβέρνα. Αργότερα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε την βυζαντινή εκκλησία της Παναγίας της Λίνδου. Το μονοπάτι της ανακάλυψης συνεχίζεται, ανεβαίνοντας τα σκαλοπάτια που οδηγούν στην Ακρόπολη της Λίνδου ή αν προτιμάτε να ανεβείτε με το παραδοσιακό ταξί της περιοχής τα υπάκουα γαϊδούρια που μπορεί να σας φέρουν μέχρι την κορυφή. Δεν είστε ο τύπος που αγαπά την ανάβαση ; Τότε κανένα πρόβλημα, μπορείτε να επισκεφθείτε τις μαγευτικές παραλίες της Λίνδου και να δροσιστείτε στα καταγάλανα κρυστάλλινα νερά !!!

Captains Tours Εκδρομή Αναχώρηση Επιστροφή Τιμή Πληροφορίες Λίνδος Ακρόπολη με πούλμαν info

LINDOS & SEVEN SPRINGS
It costs 15 euro per person. Without guided tour. Only transportation. Departure from Lindos at 15:30. Every Thursday and Sunday.
Stay 1 hour in seven springs and 3 hours in Lindos.
EXPRESS LINDOS
It costs 15 euro per person. Without guided tour. Only transportation. Departure from Lindos at 15:00. Every Monday.
Stay 4 hours in Lindos.

Κλείσιμο [ x ]

Κοιλάδα των Πεταλούδων | Εκδρομή Κοιλάδα των Πεταλούδων (μισή μέρα)
Κοιλάδα των Πεταλούδων Tour | Εκδρομή Η περίφημη Κοιλάδα των Πεταλούδων, σπάνιος βιότοπος αναπαραγωγής της πεταλούδας Panaxia quadripunctaria ή αλλιώς Euplagia quadripunctaria. Αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών, που απολαμβάνουν τη σπάνια ομορφιά του, ακολουθώντας μονοπάτια κατάλληλα διαμορφωμένα μέσα στην άγρια βλάστηση και πλάι στα γάργαρα νερά. Στο χώρο λειτουργεί μουσείο φυσικής ιστορίας.

Captains Tours Εκδρομή Αναχώρηση Επιστροφή Τιμή Πληροφορίες Κοιλάδα των Πεταλούδων info

BUTTERFLIES VALLEY & FILERIMOS
Stay in the valley of the butterflies for 2 hours and at Filerimos 1 hour.
Every Monday, Wednesday and Saturday.
Without a guide. Only transfer.
It costs 15 euro per person.

Κλείσιμο [ x ]

Ρόδος Παλιά Πόλη | Εκδρομή Ρόδος Παλιά Πόλη (μισή μέρα)
Ρόδος Παλιά Πόλη Tour | Εκδρομή Ελάτε μαζί μας για μια μοναδική εξερεύνηση στην πρωτεύουσα του νησιού και γνωρίστε την Παλιά Πόλη της Ρόδου ! Περπατήστε στα σοκάκια της διάσιμης Παλιάς Πόλης της Ρόδου, επισκεφθείτε το κάστρο του Μεγάλου Μαγίστρου και κάντε τις αγορές σας στη νέα και παλιά πόλη της Ρόδου.

Captains Tours Εκδρομή Αναχώρηση Επιστροφή Τιμή Πληροφορίες Ρόδος Παλιά Πόλη info

For groups over 20 people. Half day 3-4 hours, 25 euros per person. With a guide, in English or German or French or Italian.

Κλείσιμο [ x ]

Ρόδος την Ημέρα | Εκδρομή Ρόδος την Ημέρα
Ρόδος την Ημέρα tour | Εκδρομή Εξερευνήστε την πρωτεύουσα του νησιού ξεκινώντας από την παλιά πόλη. Περπατήστε στα δρομάκια της διάσημης μεσαιωνικής παλαιάς πόλης, επισκεφτείτε το παλάτι του μεγάλου Μαγίστρου και το κάστρο των Ιπποτών ή κάνετε τα ψώνια σας στη νέα και παλαιά πόλη. Το Μαντράκι περιβάλλεται από αναρίθμητα εντυπωσιακά κτίρια ιταλικού ρυθμού και νεοελληνικά αρχοντικά που του προσδίδουν ένα επιβλητικό ύφος. Αυτός ο γοητευτικός συνδυασμός του χθες και του σήμερα σε μαγεύει και σε κάνει να αισθανθείς τη μοναδικότητα της μεγαλύτερης ζωντανής Μεσαιωνικής πόλης της Ευρώπης. Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε το Ενυδρείο, που στις μεγάλες δεξαμενές του, παρουσιάζονται όλα τα είδη ψαριών και υδροβίων της περιοχής.

Captains Tours Εκδρομή Αναχώρηση Επιστροφή Τιμή Πληροφορίες Ρόδος την Ημέρα info

soon

Κλείσιμο [ x ]

Ρόδος by night | Εκδρομή Ρόδος by night
Ρόδος by night tour | Excursion Κάντε μια νυχτερινή βόλτα στην κοσμοπολίτικη Ρόδο και στα γραφικά δρομάκια της παλιάς πόλης.

Captains Tours Εκδρομή Αναχώρηση Επιστροφή Τιμή Πληροφορίες Ρόδος by night info

soon

Κλείσιμο [ x ]


 Αγαπητοί επισκέπτες, δεν θα θέλαμε να έρθουμε στην δύσκολη θέση να σας πούμε "δεν έχουμε διαθέσιμες θέσεις", γιαυτό φροντίστε για το έγκαιρο των κρατήσεων σας τώρα ! Τιμές: Παιδιά από 0-5 ΔΩΡΕΑΝ, 6-11 ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ, 12+ ...ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΙΜΗ .

 Όλες οι εκδρομές μας ξεκινούν από 9€ έως 49€ ανά άτομο και πάντα έχουμε ΕΙΔΙΚΕΣ SPECIAL ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΜΑΔΕΣ, GROUPS !

 Στην τιμή εισιτηρίου δεν περιλαμβάνονται οι είσοδοι αρχαιολογικών χώρων.
• Ενοικιάσεις Πούλμαν Λεωφορείων
Ενοικίαση λεωφορείων, πούλμαν στην Ρόδο | Captain's Tours
Θέλετε να ενοικιάσετε λεωφορείο ή πούλμαν στην Ρόδο ;
Το Πρακτορείο Γενικού Τουρισμού Captains Tours, προσφέρει υπηρεσίες ενοικίασης πούλμαν και λεωφορείων για συλλόγους, σχολεία, ομάδες, εταιρίες, οργανισμούς κ.α. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες !
• Δωρεάν Μετακίνηση από & πρός το Λιμάνι
Δωρεάν μετακίνηση με λεωφορείο για όλους τους επισκέπτες κρουαζιέρας | Captain's Tours
Δωρεάν μετακίνηση με λεωφορείο για όλους τους επισκέπτες κρουαζιέρας από Φαληράκι, Κολύμπια, Ιαλυσό και επιστροφή !
• Εκδρομές & Κρουαζιέρες Φυλλάδιο
Captains Tours Εκδρομές Κρουαζιέρες Φυλλάδιο
Περιηγήσεις στα αξιοθέατα, Ημερήσιες κρουαζιέρες, Εκδρομές, Υπηρεσίες μεταφοράς με πούλμαν.
Κατεβάστε το φυλλάδιο σε μορφή .pdf : Captains Tours Φυλλάδιο
• Ανοιχτό Λεωφορείο Φυλλάδιο
Captain's Tours Travel Agency - Επιπλέον δραστηριότητες !